braveson-logo-white

HAASKA

Tunnista verkkosi haavoittuvuudet

Braveson HAASKA on palvelu, jonka avulla voit kartoittaa tietoverkkojen ja palveluiden haavoittuvuudet. Haavoittuvuusskannaus auttaa tunnistamaan mahdolliset tietoturva-aukot, mikä parantaa organisaation mahdollisuutta suojautua kyberhyökkäyksiltä sekä tietovuodoilta.

Miksi?

 

Palvelu parantaa, ennaltaehkäisee sekä ylläpitää organisaatiosi tietoturvaa ulkoverkon ja siellä olevien palveluiden näkökulmasta.

Haavoittuvuusskannaus auttaa tunnistamaan ja havaitsemaan mahdolliset tietoturva-ongelmat, mikä parantaa organisaation mahdollisuutta suojautua kyberhyökkäyksiltä sekä tietovuodoilta.

Mitä asiakas saa?

 

Kattavan kuvan tietoturvan nykytilasta yrityksen ulkoverkon ja siellä olevien palveluiden osalta. Kustannustehokkaan ratkaisun, ajansäästöjä sekä ulkopuolisen puolueettoman toimijan näkemyksen nykytilanteesta.

Miten?

 

Palvelu voidaan toteuttaa etänä ja skannauksen aikataulu voidaan sopia joustavasti yhdessä asiakkaan kanssa. Skannaus suoritetaan Bravesonin omilta laitteilta. Skannaus voidaan myös tarvittaessa toteuttaa yrityksen suljettuun sisäverkkoon.

Palvelu pitää sisällään:

  • Aloituspalaverin asiakkaan kanssa
  • Sovitaan tarkemmin skannauksen kohteet
  • Sovitaan aikataulu ja rajoitetukset
  • Haavoittuvuusskannauksen
  • Raportoinnin sekä havaintojen läpikäymisen yhdessä asiakkaan kanssa

Mitä asiakkaalta vaaditaan?

Palvelun toteuttamiseksi asiakas toimittaa kohde IP-osoitteet sekä mahdolliset URL-osoitteet.

Ehdot & Hinnoittelu

Kokonaishinta alkaen: 1000€, ALV 0%
Jatkuvapalvelu alkaen: 500€/kk (12kk sopimus), ALV 0%

Sisältäen kuukausittaisen statuspalaverin, muutosten seurannan sekä jatkuvan raportoinnin. 

Usein kysytys kysymykset:

Mikä on haavoittuvuuskannaus?

Haavoittuvuuskannaus on tietoturvatestauksen menetelmä, jossa järjestelmät, verkot ja ohjelmistot tarkastetaan mahdollisten turvallisuusaukkojen tai heikkouksien varalta. Tavoitteena on tunnistaa ja korjata mahdolliset haavoittuvuudet ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa.

Kuinka haavoittuvuuskannaus toimii?

Skannaus alkaa määrittämällä kohdejärjestelmät, jotka voivat olla web-palvelimia, tietokantoja, sisäverkkoja tai muita resursseja. Palvelussa käytetään haavoittuvuusskanneria, joka lähettää erilaisia kyselyitä sekä testejä tunnistamaan mahdolliset turvallisuusongelmat. Skanneri vertaa löydöksiä tunnettujen haavoittuvuuksien tietokantoihin. Skanneri tuottaa raportin, jossa luetellaan löydetyt haavoittuvuudet, niiden vakavuusaste ja suositukset niiden korjaamiseksi.

Mitä tapahtuu haavoittuvuuskannauksen jälkeen?

Saatuasi raportin, tulee priorisoida löydetyt haavoittuvuudet niiden vakavuuden mukaan ja ryhtyä korjaustoimiin. Korjaus voi sisältää ohjelmistopäivityksiä, konfiguraation muutoksia tai muita turvallisuustoimia. On suositeltavaa suorittaa haavoittuvuuskannaus säännöllisesti ja erityisesti järjestelmämuutosten tai uusien asennusten jälkeen.

Miksi haavoittuvuuskannaus on tärkeää?

Se auttaa tunnistamaan ja korjaamaan turvallisuusheikkoudet ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa tai tietomurtoja. Palvelu auttaa ylläpitämään korkeaa turvallisuustasoa ja suojaa organisaation mainetta. Tämä on osa hyvää tietoturvahygieniaa ja usein vaadittu myös osana tietoturvasertifikaatteja.

Miten valmistautua haavoittuvuuskannaukseen?

Varmista, että sinulla on selkeä kuvaus kohdejärjestelmistä ja niiden tärkeydestä organisaatiossasi. Informoi järjestelmän käyttäjiä ja hallinnoijia tulevasta kannauksesta. Varaudu käsittelemään löydetyt haavoittuvuudet resursoimalla riittävästi aikaa ja henkilöstöä niiden korjaamiseen.

Scroll to Top