braveson-logo-white

PALVELUT

“Bravesonilla olemme erikoistuneet tietoturvatestaus- ja konsultointipalveluihin. Tarjoamme palveluita penetraatiotestauksesta ohjelmistojen tietoturva-auditointeihin. Voimme myös tuottaa objektiivisia tietoturvatarkastuksia ja -testauksia kaikenlaisille ohjelmistoille ja järjestelmille”

HAASKA

Braveson HAASKA on palvelu, jonka avulla voit kartoittaa tietoverkkojen ja palveluiden haavoittuvuudet. Haavoittuvuusskannaus auttaa tunnistamaan mahdolliset tietoturva-aukot, mikä parantaa organisaation mahdollisuutta suojautua kyberhyökkäyksiltä sekä tietovuodoilta.

Tekninen tietoturva

Suoritamme ammattitaitoisia ja kattavia tietojärjestelmien murtotestauksia, joissa pyrimme simuloidusti hyökkäämään ja tunkeutumaan tietojärjestelmiin. Tämä auttaa tunnistamaan mahdolliset haavoittuvuudet ja puutteet tietoturvassa, jotta voimme auttaa teitä suojaamaan tietonne paremmin.

Tietoturvan johtaminen

Autamme asiakkaitamme tietoturvallisuuden hallinnan sekä tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämisessä (kuten ISO 27001).

ISO 27001 GAP-analyysipalvelumme tarjoaa kattavan tarkastelun organisaatiosi nykyisestä tietoturvatilanteesta ja sen noudattamisesta ISO 27001 -standardin vaatimuksia. Tämä palvelu auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset erot (GAPit) nykyisen tietoturvapolitiikan ja prosessien välillä sekä tarjoaa suosituksia ja toimenpiteitä, jotka ovat tarpeen standardin täyttämiseksi.

Tietoturva-arkkitehtuuri

Tarjoamme asiantuntevaa ja kattavaa palvelua tietoturva-arkkitehtuurin suunnittelussa sekä kehittämisessä, joka auttaa yritystänne saavuttamaan korkeamman tason tietoturvallisuuteen ja vastaamaan alan vaatimuksiin.

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

No posts found!

Scroll to Top