Jatkuvan testaamisen hyödyt Jatkuva tietoturvatestaus auttaa havaitsemaan ja korjaamaan puutteet sekä mahdolliset haavoittuvuudet varhaisessa vaiheessa, mikä vähentää tietoturvariskejä ja parantaa tietoturvan tasoa. Voimme integroida palvelun kehitysprosessiin, mikä nopeuttaa julkaisua ja...
Lue lisääTietoturvan johtaminen
Tietoturvan johtaminen
Tietoturvallisuus rakentuu yrityksissä vahvojen arvojen sekä prosessien ympärille. Jotta tietoturvakäytännöt olisivat arkeja ja rutiineja yrityksessä, tulisi tietoturvaa johtaa järjestelmällisesti. Yrityksen tulisi arvioida nykytilanne ja myös kouluttaa henkilökunta politiikkojen ja prosessien ympärille.
ISO 27001
Autamme yritystäsi valmistautumaan ISO 27001 sertifiointiin. Varmistamme, että organisaatiosi täyttää alan vaatimukset sekä tarvittavat tietoturvakäytänteet. Voimme toimia myös sisäisenä auditoijana standardin mukaisesti. Tuotamme myös esikartoituksia sekä GAP-analyysejä.
KYBERMITTARI
Kyberturvallisuuskeskuksen kehittämä Kybermittari auttaa parantamaan yritysten, organisaatioiden ja samalla koko yhteiskunnan kykyä torjua kyberuhkia. Kybermittari tuo yritysten ja organisaatioiden johdolle ja tietoturva-ammattilaisille konkreettisen työkalun kyberuhkien aiempaa parempaan hallintaan.
Kybermittarin pohjana toimivat kansainväliset NIST Cybersecurity Framework sekä Cybersecurity Capability Maturity Model (C2M2).
Kybermittari auttaa:
- Johtamaan kyberturvallisuutta sekä auttamaan henkilöstöä ymmärtämään ja kehittämään toiminnan kyberturvallisuutta
- Arvioimaan säännöllisesti ja systemaattisesti kyberkyvykkyyttä eri osa-alueilla
- Tunnistamaan kehityskohteita, asettamaan tavoitetason sekä investoimaan oikeisiin asioihin
TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖ (CISO)
Autamme asiakkaitamme tietoturvallisuuden johtamisen (CISO-palvelu) sekä tietoturvallisuuden hallintajärjestelmien kehittämisessä. Asiantuntijamme voi toimia osa-aikaisena tai päätoimisena CISO:n roolissa tietohallinnon työtehtävissä.
VAATIMUSTENMUKAISUUS
Autamme asiakkaitamme varmistamaan lakien ja velvoitteiden täyttämisen tietoturvallisuuden osalta.
Meille tuttuja aihe-alueita ovat esimerkiksi ISMS, tietoturva-strategia ja tietoturvan hallinta.
Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset
Tietoturvatestaus – Varmista järjestelmien turvallisuus
Tietoturvatestaus Tietoturvatestaus on keskeinen työkalu nykyisessä kyberturvallisuusympäristössä, jossa uhkakuvat kehittyvät jatkuvasti. Penetraatiotestaus, murtotestaus, auditointi – vaikka terminologia vaihtelee, kaikkien tavoitteena on sama: suojata järjestelmät ja sen sisältämät tiedot mahdollisilta hyökkäyksiltä....
Lue lisääNIS2 Direktiivi – Miten valmistautua?
NIS2 Euroopan unionin verkko- ja tietoturvadirektiivi (NIS2) astuu voimaan 18.10.2024. Direktiivin soveltamisalaan kuuluvien organisaatioiden tulee täyttää sen asettamat vaatimukset, jotka keskittyvät kyberturvallisuuden ja riskienhallinnan parantamiseen. Direktiivin asettamat merkittävimmät vaatimukset Riskienhallintavelvoitteiden...
Lue lisää