braveson-logo-white

Jatkuva tietoturvatestaus – Tehokas menetelmä tietoturvan kehittämiseen

Jatkuva-tietoturvatestaus-Braveson

Jatkuvan testaamisen hyödyt

Jatkuva tietoturvatestaus auttaa havaitsemaan ja korjaamaan puutteet sekä mahdolliset haavoittuvuudet varhaisessa vaiheessa, mikä vähentää tietoturvariskejä ja parantaa tietoturvan tasoa. Voimme integroida palvelun kehitysprosessiin, mikä nopeuttaa julkaisua ja varmistaa ajantasaisen tietoturvan.

Asiantuntijat, jotka vastaavat testausprosessista, tarjoavat objektiivisen tarkastelun, syvällisen tietoturvaosaamisen ja uusia näkökulmia, jotka edistävät tietoturvan tason kehittämisessä.

Jatkuva Tietoturvatestaus – Viisi syytä valita Braveson Oy kumppaniksi

Alla on listattuna muutamia syitä, jotka kannattaa huomioida, pohtiessasi jatkuvan tietoturvatestauksen hyödyntämistä.

1. Puutteiden havaitseminen tietoturvassa varhaisessa vaiheessa

Jatkuva tietoturvatestaus mahdollistaa haavoittuvuuksien ja muiden turvallisuusongelmien havaitsemisen julkaisun varhaisessa vaiheessa. Jatkuvan testauksen avulla voidaan varmistaa, että sovelluksen tietoturva on ajan tasalla, ja että uusimmat haavoittuvuudet otetaan huomioon reaaliajassa, mikä on erityisen tärkeää uusien julkaisujen yhteydessä.

2. Objektiivisuus ja puolueettomuus

Ulkopuolinen asiantuntija voi tarkastella yrityksen järjestelmiä tai sovelluksia ilman ennakko-oletuksia tai sisäisiä rajoitteita. Tämä puolueettomuus auttaa havaitsemaan sellaisia ongelmia tai riskejä, joita sisäinen tiimi ei ehkä huomaa, koska he ovat liian lähellä omaa työtään.

3. Julkaisun laatu

Kun tietoturvatestausta tehdään jatkuvasti, testattavan kohteen tietoturvan kokonaislaatu paranee, koska sen turvallisuus on varmistettu koko kehitysjakson ajan. Tämä johtaa toimivampiin ja turvallisempiin julkaisuihin, mikä auttaa vähentämään mahdollisia tietoturvariskejä.

4. Kustannustehokkuus

Haavoittuvuuksien löytäminen ja korjaaminen aikaisessa vaiheessa on huomattavasti edullisempaa kuin niiden korjaaminen vasta julkaisun jälkeen. Jatkuva tietoturvatestaus auttaa vähentämään ylimääräisiä kustannuksia, jotka liittyvät kiireellisiin korjauksiin tai mahdollisiin katkoksiin järjestelmän käytössä. Kun testattava kohde on tuttu, ajankäyttö voidaan optimoida ja keskittää vain oleellisten asioiden testaamiseen.

5. Tuttu kumppani tietoturvan varmistamisessa

Tarjoamme kumppanuusmallin, jossa:

    • Asiantuntijamme vastaavat asiakkaan järjestelmän testauksesta säännöllisesti tarpeen mukaan
    • Testauksen aikataulu räätälöidään aina muutosten ja testaustarpeiden perusteella
    • Tarjoamme sujuvan ja helpon viestinnän testaajien ja asiakkaan välille
    • Toimivaa ja henkilökohtaisempaa palvelua, sillä asiantuntijat pysyvät samoina sekä tuntevat testattavan kohteen entuudestaan hyvin

 

Pyydä tarjous jatkuvasta tietoturvatestauksesta!

Sekä lue myös lisää meidän muista palveluista:

https://braveson.fi/palvelut
https://braveson.fi/ajankohtaista/tietoturvatestaus

 

Ville Pulkkinen, Tietoturva-asiantuntija, Hakkeri
OSCP, ISMS Lead Auditor
etunimi.sukunimi@braveson.fi
https://braveson.fi
Share the Post:

Related Posts

Scroll to Top